Javascript Menu by Deluxe-Menu.com


 

  Lid van de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingbranche    TouchProŽ Europe Practitioner (Licentie 107362).    

   

 
 

De Stoelmassage - een weldaad voor lichaam en geest

De stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt volgens een vaste volgorde gegeven op rug, nek, schouders, hoofd, armen, handen en heupen. De cliënt bepaalt zelf hoeveel druk hij of zij tijdens de massage kan ontvangen. De drukpuntmassage wordt door de kleding heen gegeven en er wordt geen olie bij gebruikt. De standaard massage duurt 15-20 minuten en wordt uitgevoerd op een speciale ergonomische gevormde stoel. Deze stoel ondersteunt alle lichaamsdelen, zodat het lichaam zich totaal kan ontspannen. Om die redenen is de stoelmassage ook uitermate geschikt om op locatie, bijvoorbeeld binnen een bedrijf of evenement, te geven.
 

Waarom Stoelmassage

Stoelmassage bevordert de bloed- en lymfecirculatie en stimuleert
de spieren om de afvalstoffen los te laten. Door de verbeterde bloedsomloop worden afvalstoffen sneller afgevoerd waardoor zuurstof en voedingsstoffen gemakkelijker in de spieren en hersenen worden opgenomen. De stimulatie van het lymfesysteem verhoogt de lichamelijke weerstand. De stoel ondersteunt alle lichaamsdelen, zodat het lichaam zich goed kan ontspannen. De massage werkt zowel ontspannend als activerend.

Klik hier om uw massage te boeken of voor een gratis demonstratie.